Kullanıcı verilerini silme
SriHome hesabınızı ve ilgili tüm kullanıcı verilerini kalıcı olarak silin.
Hesabınızı ve ilişkili tüm verileri SriHome'dan kaldırmak için aşağıdaki adımları izleyin.
-
SriHome uygulamasını açın ve uygulama kimliğinizle giriş yapın.
-
Ana sayfanın sol üst köşesindeki menü simgesine dokunun.

-
Menüden Hesap Güvenliği bölümüne gidin.

-
Hesabı İptal Et seçeneğine dokunun.

-
İptali onaylamak için rastgele oluşturulan doğrulama kodunu girin.

-
Onaylandıktan sonra hesapla ilgili tüm bilgiler silinecek ve geri yüklenemeyecektir.
Bu işlem geri alınamaz. İptalden sonra hesabınızla ilişkili tüm veriler sistemden kalıcı olarak kaldırılır.
SriHome App