Jak usunąć dane użytkownika
Trwale usuń konto SriHome wraz ze wszystkimi powiązanymi danymi użytkownika.
Aby usunąć konto i wszystkie powiązane z nim dane z SriHome, postępuj zgodnie z poniższymi krokami.
-
Otwórz aplikację SriHome i zaloguj się przy użyciu danych App ID.
-
Dotknij ikony menu w lewym górnym rogu strony głównej.

-
Z menu przejdź do Bezpieczeństwo konta.

-
Dotknij opcji Usuń konto.

-
Wprowadź losowo wygenerowany kod weryfikacyjny, aby potwierdzić usunięcie.

-
Po potwierdzeniu wszystkie informacje powiązane z kontem zostaną usunięte i nie będzie można ich odzyskać.
Ta czynność jest nieodwracalna. Po usunięciu konta wszystkie powiązane z nim dane są trwale usuwane z systemu.
SriHome App